Massive Assault Official Forum
   
It is currently Wed May 23, 2018 9:45 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 27 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Can't open man2 after loading new patch (243r)
PostPosted: Tue Mar 27, 2007 2:16 pm 
Offline
Sea Wolf
User avatar

Joined: Sat Sep 11, 2004 1:43 pm
Posts: 245
Karma: 0

Location: ITA
Hi, loaded new last patch but can not open the game. Now I need to know how I have to do to play my turns otherwise my opponents will finish the games. Thanks in advance

_________________
DIES IRAE


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 27, 2007 2:42 pm 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Mon Dec 09, 2002 7:00 pm
Posts: 290
Karma: 0

Location: Wargaming.net
Please, describe what you see, what error messages appear, look to the installation folder: is there man2.exe, data and maps folders?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 27, 2007 3:15 pm 
Offline
Tough Nut

Joined: Tue Jun 27, 2006 5:23 pm
Posts: 59
Karma: 0
Me too. Patch is broken. Just crashes on trying to run.

man2.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

What's the downgrade procedure?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 27, 2007 3:22 pm 
Offline
Sea Wolf
User avatar

Joined: Sat Sep 11, 2004 1:43 pm
Posts: 245
Karma: 0

Location: ITA
timm wrote:
Me too. Patch is broken. Just crashes on trying to run.

man2.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

What's the downgrade procedure?


Same problem happens to me... :evil: what should i do now??

_________________
DIES IRAE


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 27, 2007 3:23 pm 
Offline
Sea Wolf
User avatar

Joined: Sat Sep 11, 2004 1:43 pm
Posts: 245
Karma: 0

Location: ITA
should i re-install all the game without last patch?

_________________
DIES IRAE


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 27, 2007 6:02 pm 
Offline
Tough Nut

Joined: Tue Jun 27, 2006 5:23 pm
Posts: 59
Karma: 0
I've reinstalled v2.0.233, restored my profile, reconfigured all my settings (again). I'm back in business now.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 27, 2007 6:09 pm 
Offline
Veteran
User avatar

Joined: Fri Apr 01, 2005 4:18 pm
Posts: 75
Karma: 0

Location: Sierra gold country
Just as a heads up, if you have security software running without prompts it might block the changed executable from running. One place to check anyway.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 28, 2007 2:06 am 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Mon Dec 09, 2002 7:00 pm
Posts: 290
Karma: 0

Location: Wargaming.net
You can install the new version, 243 to a new folder, if installing it over 233 failed.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 28, 2007 4:09 am 
Offline
Tough Nut

Joined: Tue Jun 27, 2006 5:23 pm
Posts: 59
Karma: 0
artmax wrote:
You can install the new version, 243 to a new folder, if installing it over 233 failed.


Tried that. It doesn't help. The new version just doesn't run.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 28, 2007 4:37 am 
Offline
Sea Wolf
User avatar

Joined: Sat Sep 11, 2004 1:43 pm
Posts: 245
Karma: 0

Location: ITA
you said:The patch for registered players is:
http://www.massiveassaultnetwork.com/do ... 43wn_r.exe
Note: Install it in the same directory you have the game installed in. You will need to restore profile upon the first launch.

What should I do?
a) install new patch in the same directory
b) install new patch in another folder
c) go to church to pray
d) other

_________________
DIES IRAE


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 28, 2007 7:37 am 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Mon Dec 09, 2002 7:00 pm
Posts: 290
Karma: 0

Location: Wargaming.net
both a) and b) must go well
c) will hardly help or after a very long praying

Contact me via ICQ 48618269 or MSN (arthmax at hotm...)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 28, 2007 2:29 pm 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Mon Dec 09, 2002 7:00 pm
Posts: 290
Karma: 0

Location: Wargaming.net
Enter you MAN2 folder and generate its file list using command from command line:
dir/s >list.txt

After that, new file called list.txt will appear in MAN2 folder. Zip it and send to me at wargaming.net or to support with subject "For Arthur".

Two "data" folders, old and new one, probably, mixed their contents after installing.

You can try to fix the situation yourself.

Delete all files from data folder except the following:

antarcticus.dds
Anubis.dds
avatar
Beep.wav
beotorum.dat.mini_map_big.dds
beotorum.dat.mini_map_big_new.dds
beotorum.dat.small_map_big.dds
beotorum.dds
Bizarria.dds
brimstone.dds
butterfly.dds
common.dat
Crateus.dds
disclose_aog.wav
disclose_sc.wav
eden.dds
Emerald.dds
env_sky.dds
font_ru
gui_button_click.wav
inferno.dds
iron.dds
island.dds
lang_en.dat
lions eye.dds
map_data.dat
micronesia.dds
midgard.dds
mountainsPS.nvv
music
New_Paradise.dds
new_private.wav
new_turn.wav
Noble_Rust.dds
san fernando.dds
scripts
sc_Train_finish_phase.ogg
setup.ogg
setup.wav
swamp.dds
switzerland.dds
trinity.dds
twin_islands.dds
unit_sounds
v6 demo.dat.mini_map_big.dds
v6 demo.dat.mini_map_big_new.dds
v6 demo.dat.small_map_big.dds
v6 demo.dds
v6.dat.mini_map_big.dds
v6.dat.mini_map_big_new.dds
v6.dat.small_map_big.dds
v6.dds
v6.lm
wargaming.jpg
Wasserland.dds
waterps_14.nvv


You may delete folder old_data as well


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 28, 2007 8:42 pm 
Offline
Tough Nut

Joined: Tue Jun 27, 2006 5:23 pm
Posts: 59
Karma: 0
artmax wrote:
Two "data" folders, old and new one, probably, mixed their contents after installing.


Not likely since I already tried installing to a different place


Attachments:
screen.jpg
screen.jpg [ 96.5 KiB | Viewed 8776 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 29, 2007 3:24 am 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Mon Dec 09, 2002 7:00 pm
Posts: 290
Karma: 0

Location: Wargaming.net
Let me have your man2.log, please.

When man2.0.243 is executed first time, conversion of some OGG to WAV files begins, i.e. you must have enough space for this conversion, new WAV files appear in one of MAN2 folders (data\unit_sounds).

Make sure there are 124 ogg files and 124 wav ones. 28-29 MB of free space is needed for the conversion.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 29, 2007 3:45 am 
Offline
Sea Wolf
User avatar

Joined: Sat Sep 11, 2004 1:43 pm
Posts: 245
Karma: 0

Location: ITA
Hi, Im still having the same problem.
Uninstalled the game then installed ONLY the new demo (243r)- but the program ends just like happens to timm (look above).
seems that my system really doesnt support this new patch :o

_________________
DIES IRAE


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 29, 2007 3:47 am 
Offline
Sea Wolf
User avatar

Joined: Sat Sep 11, 2004 1:43 pm
Posts: 245
Karma: 0

Location: ITA
Hi, Im still having the same problem.
Uninstalled the game then installed ONLY the new demo (243r)- but the program ends just like happens to timm (look above).
seems that my system really doesnt support this new patch :o

_________________
DIES IRAE


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 29, 2007 3:52 am 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Mon Dec 09, 2002 7:00 pm
Posts: 290
Karma: 0

Location: Wargaming.net
What system do you use? WinXP or Vista?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 29, 2007 3:58 am 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Mon Dec 09, 2002 7:00 pm
Posts: 290
Karma: 0

Location: Wargaming.net
Find file bug_report.exe in man2 folder.
Execute it.
bug_report.gz file will be generated.
Send it to me.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 29, 2007 1:18 pm 
Offline
Tough Nut

Joined: Tue Jun 27, 2006 5:23 pm
Posts: 59
Karma: 0
There are no wav files. There is no log file. I have 10GB free space. I am using Win XP. Will send bug_report.gz by mail

thanks
timm


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 30, 2007 10:48 am 
Offline
Sea Wolf
User avatar

Joined: Sat Sep 11, 2004 1:43 pm
Posts: 245
Karma: 0

Location: ITA
I would like to say thanks to Artmax for his great job...now the problem is solved :D

_________________
DIES IRAE


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 27 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Karma functions powered by Karma MOD © 2007, 2009 m157y